Nicole.K

countdown:1

Publicerad 2015-06-30 16:59:17 i Allmänt,

Och så var sista dagen i Australien över. Det är en obeskrivligt bra känsla att ha allt packat, fyra små väskor har vi med oss och det har varit ett sånt kaos de senaste dagarna. Vi har tvättat, packat, blivit tokiga, ätit cheesecake, sett en kompis packa för tre månader, kommit på att vi har glömt något och skrivit tusen små lappar med saker vi måste komma ihåg eller köpa.
Idag köpte vi resehanddukar och en bok, i morgon ska vi väl bara fixa för att vara borta en månad. Det blir så skönt med en vecka hemma och tre veckor i Kroatien. Jag behöver verkligen få ha varmt nu, har glömt hur det känns. Värmen och mina nya böcker som väntar hemma är det jag tänker på mest just nu, och ser fram emot mest. Förutom att få kramas och prata tills jag tappar rösten med mina flickor och familjen.

Om

Min profilbild

Nicole K

Nicole. Bor i Melbourne för tillfället och njuter av sol, hav och ledighet. Hemma är i Finland och i Australien, helst under de varma månaderna under året. Trivs när jag har kameran i handen och är omringad av människor jag tycker om.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela