Nicole.K

busy.

Publicerad 2014-03-31 23:33:00 i Allmänt,

17års kalas på söndag.
Är upptagen med livet nu så hinner inte sätta mig ner vid datorn alls fast jag så gärna skulle hinna skrolla tumblr och läsa bloggar och allt. Klagar ändå inte.
På torsdag jobbade jag sent med dubbel jobb. Bestämde att jag ska sluta äta bröd gjorde jag också. Mitt veckoslut var jobb fre+lö, förfest och utgång på fre (som jag verkligen ångrade nästa dag..), middag på Kiila på lördag och MØs spelning direkt efter. Hon var så sjuuukt bra. T.ex. hoppade hon plötsligt ner bland publiken och dansade med oss. Så rolig kväll och vi träffade henne också efteråt så det var ännu bättre.
På söndag körde en böna + jag till havet, vi var på café x2, gick runt ugnsholmen och igenom parken. Det var en av dom dagarna som man bara "så fina hus" "så fin himmel" "så skönt i solen".. - hela tiden.
Idag var det lite bittert med måndag när jag vaknade men skolan var bra sen, jag jobbade några timmar och efter middagen på kvällen var Embo och jag energiska och drog en närmare 20km cykeltur till några vänner. Sämre början på veckan kan man ha.

Om

Min profilbild

Nicole K

Nicole. Bor i Melbourne för tillfället och njuter av sol, hav och ledighet. Hemma är i Finland och i Australien, helst under de varma månaderna under året. Trivs när jag har kameran i handen och är omringad av människor jag tycker om.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela