Nicole.K

hemma

Publicerad 2014-07-28 13:19:20 i Allmänt,

En lördag på Sveaborg.
Dagar som dessa känns det inte helt dåligt att vara hemma igen, även om jag saknar Kroatien och nästan varje dag drömmer mig tillbaka med bilder och filmklipp. Ändå var det bara två veckor, kan inte tänka mig hur det är då man bott annanstans ett halvår eller mer. Galet.
I alla fall finns det inget att klaga på här hemma. Över 30 grader och sol, vänner, havet och sommarlovskänsla fast det idag är sista dagen jag är ledig.
Augusti verkar bli bra också, med kräftisar, landeveckoslut, festival och så vidare. Det handlar bara om perspektiv. Att hitta den sidan av sig själv i vardagen som en alltid känner utomlands. Bara ta det lugnt och inte stressa i onödan. Njuta av alla små fina saker runt en. Som falafelmiddag med några fina. Eller att sitta ute halva natten och prata med en annan fin. Måndag.

Om

Min profilbild

Nicole K

Nicole. Bor i Melbourne för tillfället och njuter av sol, hav och ledighet. Hemma är i Finland och i Australien, helst under de varma månaderna under året. Trivs när jag har kameran i handen och är omringad av människor jag tycker om.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela