Nicole.K

student del två

Publicerad 2013-07-31 15:32:43 i Allmänt,

Kom på att jag helt har glömt att lägga upp dessa bilder från studenten. Har ett överflöd av roliga fest bilder som bara kommer att förvaras privat men dessa limousin pics kan jag bjuda på. En liten throwback till en av de bästa dagarna i mitt liv. Fattar inte att jag har fått uppleva den dagen. Allt var så jäkla perfekt och de ända problemen jag hade var mina ostadiga fötter och att kvällen tog slut helt för fort. Mitt ansikte är ett enda stort (lite galet) leende på alla bilder från den dagen. Tyvärr blev alla bilder på bara mig misslyckade på grund av fel inställningar på kameran. Så idag, två månader senare, tar jag på mig hatten och klänningen igen i ett försök att få en tack-bild.
Före det ska jag efter Sanna och en sväng till sello. Ikväll blir det en prommis i stan följt av några drinkar med vänner. Perfekt.

Om

Min profilbild

Nicole K

Nicole. Bor i Melbourne för tillfället och njuter av sol, hav och ledighet. Hemma är i Finland och i Australien, helst under de varma månaderna under året. Trivs när jag har kameran i handen och är omringad av människor jag tycker om.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela