Nicole.K

Kroatien - halvvägs

Publicerad 2015-07-20 23:49:46 i Allmänt,

Ända gången jag skriver från vår resa men en liten update behövs väl. Vi har rest omkring och njutit av värmen, solen och cirka tusen glas iste i kanske två veckor nu. Vet inte ens. Vi har i alla fall varit i Zadar, Split, på Lastovo, på Hvar och nu är vi tillbaka i "norr" på Dugi Otok. Sen ska vi ännu till några till ställen före vi åker till Finland för en dag och sen tillbaka till Australien.
Vi har åkt mycket bussar och båtar, och till exempel idag reste vi i nästan 12h från en ö till en annan via två städer. Helt värt det, vi har nu semester från semestern (från semestern i AUS) i en liten by. Vi lagar pasta till middag med två kompisar och är helt slut redan före middagen av hettan uppe på kullen där vi bor. För att kyla ner oss tillbringas kvällarna nere på Konoban och dagarna simmandes. Det är främst därför vi är här, för att simma och göra absolut INGET före det blir mer som händer i slutet av resan. Och vi är här för att spara pengar genom att bo och (i princip) äta gratis.
Vi vill aldrig åka härifrån och leker med idén att njuta av sommareuropa en månad till så vi kan komma hem till Australien passligt för våren. Fast efter all värme här är vi laddade för några månader så vi klarar slutet av vintern.
Skriver igen i Finland eller Melbourne, tills dess kan ni följa mig på instagram @nicolekaarnimo. Följ också @embistravels för Emmas äventyr i (öst)europa och @linneaca eller lacorner.blogg.se för Linneas drömresa i Spanien. :)

Om

Min profilbild

Nicole K

Nicole. Bor i Melbourne för tillfället och njuter av sol, hav och ledighet. Hemma är i Finland och i Australien, helst under de varma månaderna under året. Trivs när jag har kameran i handen och är omringad av människor jag tycker om.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela