Nicole.K

fullt upp.

Publicerad 2013-05-31 13:32:04 i Allmänt,

Jag vet inte hur det är med er andra men dagar då jag borde fixa massor blir jag alltid hungrig. Inte bara så att jag vill äta utan jag får sån otrolig lust att gå till en fin restaurang, sätta mig ner med några vänner, beställa det som låter godast på listan och äta medan jag dricker ett glas vin och pratar skit. Drömmen.
Idag blir det ingen restaurang för mig ändå eftersom jag ska hålla på hela dagen. Hittils har jag städat och satt tillbaka skosnören på några dojor. Vet inte vad annat jag borde göra egentligen. Frågade mamma om det och svaret var mest bara mummel och något om att duka bordet. Brorsan och hans flickvän kommer hem idag, det är i alla fall roligt. Klockan sex är det genrep i skolan som gäller, följt av en stundentfest som jag blir pinsamt försenad till. Det är duktiga Petra som blir färdig medie-assistent idag, stort grattis! Så henne ska jag fira före jag kommer hem och gör i ordning ett helt hemma spa, komplett med bad, mani, pedi, ansiktsmask, hårmask och allt annat jag kommer på. Fram tills allt det här tänkte jag ta några tidningar, lägga mig ute i solen och bläddra efter idéer till morgondagens makeup. Tänker mig simpelt, somrigt och fräscht.
Kanske jag ändå inte har så fullt upp?

Om

Min profilbild

Nicole K

Nicole. Bor i Melbourne för tillfället och njuter av sol, hav och ledighet. Hemma är i Finland och i Australien, helst under de varma månaderna under året. Trivs när jag har kameran i handen och är omringad av människor jag tycker om.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela