Nicole.K

bye 2013

Publicerad 2013-12-31 09:15:00 i Allmänt,

Sista dagen av 2013 idag. Woop. Egentligen är det skönt med årsbyte eftersom det som vanligt innebär nya mål och nya möjligheter. Inte för att det egentligen ändrar på nånting men det är bra med en orsak till nystart och att tänka annorlunda om man känner att det inte har funkat de senaste veckorna. För mig betyder detta mest att jag får ett konkret datum då jag ska börja ta saker på allvar, som att träna inför vårens halvmaraton, söka jobb och hitta nånting i vardagen som får mig igenom vintern så jag inte behöver drömma mig bort varje minut av varje dag. Nyårslöften 2014 coming up, haha.
Min sista dag tvåtusentretton inleds med morgonkaffe hos Nadine och fortsätter hos Famo. Sen ska jag kanske gå till en butik eller två och sen blir det väl att börja fixa allt inför kvällen. Dusch makeup naglar kläder glitter (överallt) heels dricka.. Sen är det FEST.

Om

Min profilbild

Nicole K

Nicole. Bor i Melbourne för tillfället och njuter av sol, hav och ledighet. Hemma är i Finland och i Australien, helst under de varma månaderna under året. Trivs när jag har kameran i handen och är omringad av människor jag tycker om.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela