Nicole.K

gubbe

Publicerad 2014-09-29 10:57:49 i Allmänt,

Ett till veckoslut förbi och en till måndag är här. På veckoslutet hann jag med jobb, två födelsedagsfester, utgång, en halv dag i sängen framför Friends, en kväll hos Helena med några bruttor och en sväng via flygfältet mitt i natten för att plocka upp Assi som hade varit i värmen en vecka.
Det här med att möta människor på flygfältet börjar bli min grej känns det som. Lika pirrigt och nervöst varje gång och det känns alltid lika bra att äntligen få se och krama om den man är där för. Synd bara att det oftast krävs ett hejdå för att kunna säga hej. Hatar att säga hejdå.
Nog om det, idag är det fint höstväder och jag sitter hemma framför datorn och gör inget tills det blir dags för jobb. Fick en anteckningsbok på Irenes kalas på lördag och bestämde att den bra kan användas till att skriva upp allt jag köper i. Måste få koll så jag kan spara mer och jag hoppas att jag får dåligt samvete över allt jag skriver in dit så jag slutar köpa saker att skriva upp.. Får se hur det går.

Om

Min profilbild

Nicole K

Nicole. Bor i Melbourne för tillfället och njuter av sol, hav och ledighet. Hemma är i Finland och i Australien, helst under de varma månaderna under året. Trivs när jag har kameran i handen och är omringad av människor jag tycker om.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela