Nicole.K

sandstrand

Publicerad 2015-02-24 00:18:00 i Allmänt,

Måndag: ett halvhjärtat försök på shopping som ändå var helt ok för vi skaffade en till resväska (behövs när man får ett stort paket hemifrån med allt från choklad till falafelröra) och jag köpte en klänning. Lång och somrig i tunt tunt luftigt tyg. Drömmig.
Sen hängde vi bara på en halvnudistisk strand resten av dagen, fast jag inte ens tycker om stränder. Så fina och bäst att vara vid havet men jag orkar inte med all sand överallt. Tänker bara på Kroatiens klippor där man i princip kan simma två minuter före man äter lunch på en restaurang. Ingen sand nånstans. Men jag ska inte klaga, stränder som de här finns inte var som helst..
Ikväll blir det hemmalagad middag - couscous sallad och lite blandat på grillen. Bäst. Och i morgon håller jag mig vid poolen, hehe.

Om

Min profilbild

Nicole K

Nicole. Bor i Melbourne för tillfället och njuter av sol, hav och ledighet. Hemma är i Finland och i Australien, helst under de varma månaderna under året. Trivs när jag har kameran i handen och är omringad av människor jag tycker om.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela